16 februari a.s. Leercafé op OBC Elst

 

In het kader van het oriënteren in de brede onderwijsketen bezoeken studenten van wpl3 van de HAN en de RDA-studenten de verschillende scholen van opleidingsschool Alium.

Op woensdag 16 februari zijn we te gast op het OBC Elst, Bussel 2-4, 6662 VZ Elst. Deze school is kortgeleden in haar nieuwe schoolgebouw getrokken.

Hoe ontwerp je een nieuw schoolgebouw? Welke ideeën en eisen kun je hierin toepassen? Wat levert het op voor de gebruikers? Deze en jullie eigen vragen vormen de ingang tot het gesprek met de directeur van school dhr. Lohnstein hierover. Daarnaast zullen twee docenten jullie laten kennismaken met STEAM, het innovatieve programma dat leerlingen ondersteunt in het ontwikkelen van belangrijke 21st century skills.

Programma 16 februari 2022

16:30 ontvangst. Jullie gaan in kleine groepjes op ontdekkingstocht door de school. Wat valt je op aan dit nieuwe gebouw en de indeling ervan? Welke onderwijsvisie en andere ideeën zouden hierachter kunnen zitten?

17:00 gesprek met directeur Charles Lohnstein over de nieuwbouw: visie op onderwijs en technologie. Van ontwerp en realisatie.

17:30 STEAM: ervaren en uitwisselen met twee docenten

18:00 maaltijdbuffet

18:45 afronding

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.